Jogurtová torta bez pečenia.
             Sutésnèlküli joghurt torta.
Tort de iaurt fără friptură
1
Do formy nakladieme piškóty
Piškótákal rakjuk ki a forma alját
Puneți buretele în matriță

2
250 ml kyslej smotany + 300 ml bieleho jogurtu + 2 PL práškového cukru premiešame a pridáme k nemu čerešne z kompótu.

250 ml tejföl +300 ml joghurt + 2 ek porcukor + cseresnyebefőt

iaurt 300 ml + 250 ml smântână + două linguri de zahăr pudră + compotul de cireșe + suc mic de compot

3
4
5
Piškóty potrieme teplým lekvárom
A második sor babapiskótákat meleg lekváral kenjük le
Să încălzim gemul
6
20 g želatiny v prášku rozpustíme v troche vody a potom ju zohrejeme

20g zselatint beáztatni és azután felmelegíteni

20 g de gelatină se scufundă într-o mică cantitate de apă și apoi se încălzesc
7
Do želatiny nalejeme 300 ml kompotovej šťavy a dáme ju ochladiť aby moc netiekla.

A felmelegítet zselatinhoz hozzá öntünk 300 ml kompótlevét és lehűtjük hogy nelegyen nagyon csurgós.

Se toarnă 300 ml de suc de compot în gelatină..Trebuie să răcim gelatina astfel încât să nu crape.

8
Tortu dáme cez noc do chladničky.

Éjelre a torta a hűtőben lesz.

Mergem la frigider peste noapte.
9
Ráno tortu obrežeme a bok formy dáme dole.
Másnap reggel a torta forma oldalát levesszük.

Tăiați tortul dimineața și scoateți capacul mucegaiului
10
😉

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu